Brac de la Perrière
Brac de la Perrière, Mâcon Villages Nouveau - víno, které se podobá bílému Burgundskému dle druhu a má květinový a ovocný charakter terroiru Mâcon Villages. Víno je svěží k pití, ale může ležet několik let ve sklepě. Bude rozvíjet složitost a květnaté tóny.
Château Haut Mazerat
Château Haut Mazerat Grand cru 2006 - typické Bordeaux. Díky ročníku 2006 má víno značný potenciál k zrání, ale jeho zásadní výhodou je fakt, že už je dnes pitelné. Odrůdy: Merlot 85%, Cabernet franc 12% Cabernet sauvignon 3%.
Château du Bousquet
Côtes de Bourg z Château du Bousquet 2007 - typické Bordeaux, má značný potenciál k zrání, výrazný buket černého rybízu a maliny. Côtes de Bourg 2007 z Château du Bousquet je časem plnější a plnější, ale stále velmi hladké víno s jemnými taniny. Je zejména doporučeno pro studené kuchyně a grilovaná masa, červená masa a sýry.
Château Tour Prignac
Château Tour Prignac Médoc 2007 - typické Bordeaux, má značný potenciál k zrání. Château Tour Prignac Grand Reserve Cru Bourgeois Médoc 2007 doporučujeme dekantovat 1 hodinu při. 16-18 °C, ideální doba zrání 10 až 15 let, zraje v dubových sudech (14 měsíců), složení 57% Merlot, 40% Cabernet Sauvignon, 1% Cabernet Franc, 2% Malbec.
Château Barreyres
Château Barreyres Cru Bourgeois Haut-Médoc 2009 - typické Bordeaux, má značný potenciál k zrání. Má rubínově červenou barvu s nádechem fialové, vůně je elegantní a rafinovaná, slibuje minerály a koření. Na patře je jak pružný, tak silný. Jahody se mísí s černou třešní a černým rybízem, čerstvé ovoce vyrovnává jemnou chuť dubu, složení 50% Cabernet Sauvignon, 50% Merlot.
Château de Goëlane
Château de Goëlane 2006 - typické Bordeaux, má značný potenciál k zrání. Tmavé, morušově zbarvené červené víno. Vůně přináší sladké kouřové tóny, skoro jako kouř z barbecue grilu. Hřebíček a švestky jsou i zde. Chuť je v rovnováze s vůní, švestky, hřebíček, sladké koření. Toto víno je jemné a něžné, dobře vyvážené.